The End Of The Day, Starring, The Police!

Gepubliceerd op 28 februari 2018 om 23:27

Dit hebben we nog nooit meegemaakt, we zijn door de politie aangehouden!!

24 Februari 2018, Woonplaats Ede, vlak bij Arnhem!!

 

Op 24 febr j.l hadden wij op zich een hele gezellige en leuke avond achter de rug. Wij waren die dag in Ede, waar in besloten kring een Erotische avond heeft plaats gevonden. Een mooie demonstratie met heel veel leuke en interessante speeltjes voor 18 jaar en ouder. De belangstelling op deze avond was best wel goed,

en werd afgesloten met een feestelijk uiteinde.

 

Vroeg was het echter niet meer. Eer dat alles weer opgeruimd is, en de auto zit weer tot de rand toe gevuld, dan ben je echt wel even bezig. Ik denk dat het rond 00.30 was, dat alles in de auto was geladen, en de navigatie werd aangezet voor de terug reis. Net dat de auto in zijn achteruit stond, zag ik in de spiegel iets achter de auto verschijinen, en scheen er even later iemand met een zaklamp in mijn gezicht.

 

De auto uitgesprongen, en wat stond daar, twee politie agenten, en op dat moment kwam er nog even een auto polshoogte nemen.

 

Ja ook goedeavond, of eerder nacht. Wij zijn gealarmeerd door iemand die een verdachte persoon met allemaal dozen in de nacht liep te schouwen, dus wij kwamen even kijken wat er aan de hand was. Nou ik heb maar even de achterklep open gegooit, om even iets te laten zien wat er allemaal de auto in was gegaan, en de mededeling, wat er die avond op deze locatie naar binnen was gegaan, ook weer mee de auto in moest. Na mijn verhaal en de uitleg werd er nog even gelachen over het hoe en wat, en was het volgens de agenten echt wel een feestje geworden. Nou ja, .. daar geef ik geen andwoord op!!

 

Eén van de agenten ging nog even polshoogte nemen, maar de deuren waren al gesloten. Maar alles was tenslotte duidelijk. We hebben elkaar de hand geschud en we zijn allen ons eigen weg gegaan.

 

Toen ik in de bus zat, dacht ik wel even,....Ohh,,duidelijk, ik wist in ene van wie dit afkwam, ik bedoel de persoon die de politie heeft gealarmeerd. Deze persoon heb ik namelijk zelf gezien even voordat ik aan wilde rijden. deze persoon, een meneer woond aan het einde van deze straat en kwam terug van het uitlaten van zijn hond. Een beetje oplettendheid is altijd goed, dat doe ik ook.

 

Maar het is nu net de persoon, waar eerder deze avond over is gesproken op de demonstratie. Toen ik dit kreeg te horen, had ik echt een hekel aan dit persoon. Waarom???, Omdat deze persoon tijdens het uitlaten van zijn hond, één van de mensen tegen was gekomen die op de avond van de demonstratie aanwezig was. Deze had zelf een klein puppie hondje bij haar, echt een knuffel diertje, heb hem gezien.

 

De eigenaresse van deze pup was zelf haar hondje aan het uitlaten, toen zij deze meneer tegen het lijf aan lief met zijn hond. Meteen werd er gezegt, hou je pup bij je en laat hem niet bij mij in de buurt komen. Puppies zijn speels, dit weet je, maar om zo meteen tekeer te gaan! en tenslotte de pup wil spelen. Pup kwam te dichjt bij deze meneer. en begon deze een aantal trappen in zijn lichaam te geven. Nou ja... zo iemand zal je toch..... Het had echt niet mijn hondje moeten zijn. Wat een persoon. Zelf eigenaar van een Hond, en een pup die te dicht in debuurt komt, een paar flinke trappen verkopen waarna de pup als een gek heeft gejankt. Voor zo een iemand zou ik meteen de politie bellen!!

 

Maar ja, het was een leuke en bijzondere dag voor Party Services Elloise, met de leukste Erotische Party Trends van Nederland!!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.