Verrassing van de Avond! ( Nog nooit meegemaakt )

Gepubliceerd op 12 oktober 2017 om 18:42

Voordat ik met mijn verhaal begin, eerst even het volgende: 

 

Omdat ik zelf niet op deze party waar het verhaal over gaat aanwezig was, heb ik eerst het één en ander op papier laten zetten door mijn collega, wat tussen haakjes ook de organisator is van de Party Services, zodat ik hierna een mooi verhaal hierover kon schrijven.

 

We gaan even terug naar de datum Woensdag 27 September ( 2017 )

Niet iedere party is het zelfde, en dat is maar goed ook. De éne keer is het misschien gezelliger, en leuker dan de keer daarna, en je weet natuurlijk nooit van te voren hoe de avond er uit gaat zien. Enfin, deze avond, en wel Woensdag 27 Seprember j.l was in ieder geval een bijzonder gezellige avond. De Party die deze avond plaats vond was bij een grote vriendinnen club. Een waar druk gezeldschap, maar bijzonder leuke en gezellige meiden. Dit is natuurlijk ook heel belangrijk, gezelligheid!!

 

Een beetje aan de jonge kant, maar er werd toch wel door verschillende meiden interesse getoond in de artikelen die deze avond op een presenteerblaadje voorbij kwamen. Ja gelachen wordt er natuurlijk altijd, maar soms vielen ook de monden open van verbazing. Alles in z'n totaal een hele leuke avond voor ons en voor de meiden die deze avond dit alles hadden geregeld!

 

We gaan even terug naar de datum Woensdag 27 September ( 2017 )

Niet iedere party is het zelfde, en dat is maar goed ook. De éne keer is het misschien gezelliger, en leuker dan de keer daarna, en je weet natuurlijk nooit van te voren hoe de avond er uit gaat zien. Enfin, deze avond, en wel Woensdag 27 Seprember j.l was in ieder geval een bijzonder gezellige avond. De Party die deze avond plaats vond was bij een grote vriendinnen club. Een waar druk gezeldschap, maar bijzonder leuke en gezellige meiden. Een beetje aan de jonge kant, maar er werd toch wel door verschillende meiden interesse getoond in de artikelen die deze avond op een presenteerblaadje voorbij kwamen. Ja gelachen wordt er natuurlijk altijd, maar soms vielen ook de monden open van verbazing. Alles in z'n totaal een hele leuke avond voor ons en voor de meiden die deze avond dit alles hadden geregeld!

 

Maar nu komt het!! ( Dit hebben we nog nooit meegemaakt )

De avond loopt op zijn einde, en dit betekent betekent dat er ook een einde is gekomen van de demonstratie. iedereen praat hier nog even over na, en natuurlijk komen er altijd wat vragen op je af, van hoe werkt dit, en hoe je het artikel in goede conditie ect ect, maar dan is het opruimen, en tijdens het opruimen, was het in ene van....Meiden kunnen we allemaal even stil zijn, ik heb nog iets voor de gene die vanavond de moeite heeft genomen, om naar Enschede toe te rijden. En toen kwam het...licht uit ,...spot aan

 

En toen kwam het, want mijn collega werd op dat moment in de watten gelegd.

Als dank voor alles op deze avond kregen wij een paar leuke kado's aangeboden, door de organisatie van deze avond. Dit is echt nog nooit vertoond en gebeurt, dat wij kado's hebben mogen ontvangen.

Als eerste waarschijnlijk een fles drank, want hij is meteen als aandenken in een vitrine kast geplaatst, en een heel reinigingspakket of terwijl een douche product met verschillende producten, zoals een bad gel, een spons, bad olie ect ect. is dat leuk of niet.

 

Mijn collega had er geen worden voor en was gewoon een beetje ontroerd hierdoor, en kan het nog steeds niet geloven op de manier zoals er bedankt werd. Nu nogmaals bedankt, dit had je toch nooit gedacht, maar echt leuk!!

Enschede dit alles was TOP met hoofdletters. Tot ziens!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Sophie
5 jaar geleden

Wij geven om de twee jaar een party, en geven altijd een leuke attentie aan de consulente. Binnenkort is het weer eens tijd voor een party. Wij nemen contact op!