Fifty Shades Of Grey

Gepubliceerd op 13 oktober 2017 om 14:09

 

Fifty Shades of Grey,

 

de film, en wie kent deze niet, maar is het ook een goede film? Wij verkopen hem al niet meer, waarom?, Het was een ware   rage, een echte hype, maar het is echt op. Tenminste, zo denken wij hier over.

 

Iedereen wilde de film gaan zien, en wij allen waren natuurlijk zeer nieuwsgierig, wat er allemaal voor zou komen in deze veel besproken film.

In Nederland werden er in die tijd voordat de film al op het witte doek verscheen, 110.000 kaarten verkocht in de voor verkoop.

 

In the UK was het geval, dat de zweepjes niet aan waren te slepen. en zo zijn er meerdere verhalen en momenten bekend.

 

 

Goed of niet goed, nederland heeft er zeker van de film genoten. ( Verhaal in het kort )

 

Het verhaal gaat over een studente ( Anastasia Steele ) die in aanraking komt met de rijke zakenman Christian Grey.  Onder de indruk en betoverd door hem, lijkt hij te hoog gegrepen voor haar. In de winkel waar Anastasia partime werkt, gebeurd iets wat zij niet had verwacht, en wel dat Grey plotseling bij haar in de winkel staat. Vanaf dat moment veranderd echter haar leven, en zal haar geen dag meer met rust laten. Steeds meer trekt hij haar in zijn wereld van duistere seksuele fantasieën in. Aanvankelijk geniet Anastasia hier van, maar op latere momenten blijkt zij er achter te komen dat Grey verslavend gevaarlijk is!

 

Deze erotische thriller is gebaseerd op de spraakmakende bestseller Vijftig tinten grijs van de Britse schrijfster E.L. James die is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen wat vond u van deze film?, heeft u deze film bekeken of niet?, Zo ja u kunt hier op reageren en een bericht achter laten, door op de knop plaats een reactie te drukken. Wij zijn benieuwd.

 

Voor die personen die de film nooit heeft gezien, en toch iets hier over wilt weten?, hieronder hebben wij een trailer geplaatst van maar liefst 10 minuten. Zo krijgt u toch een beetje de indruk hoe of wat het verhaal in elkaar zit.

Wij wensen u veel kijk plezier met deze trailer!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.