De aanschaf van jou eerste Vibrator!

Gepubliceerd op 18 juni 2018 om 19:24

Een Sextoy voor het eerst kopen, is niet echt gemakkelijk!

Je wilt een Vibrator kopen, en dat zal je eerste worden, maar waar moet je op letten? Er zijn echt zoveel Vibrators op de markt, dat wil je echt niet weten. Maar welke zijn nu echt betrouwbaar?, welke is het beste, en door met welke Vibrator bereik je een geweldig hoogtepunt?, wij proberen je hier wat meer over te vertellen, en op weg te helpen naar een aankoop van jou eerste Vibrator!

 

Het testen van een Sextoy, dit gebeurt door enkele van onze collega's!

Onze dames houden zich bezig met het aanprijzen van de meeste en populairste Sexspeeltjes van dit moment, maar houden zich ook regelmatig bezig, met het testen van de meest uitlopende sextoys. Vibrators zijn er in alle soorten te verkrijgen. Sommige hiervan hebben enkel één vibratie stand, en andere daar in tegen, hebben misschien wel 10 standen. Ze zijn er natuurlijk ook verschillende maten te verkrijgen, en de kleuren worden ook steeds populairder. Toch raad ik u aan om niet meteen met een zeer ingewikkeld product aan de gang te gaan. Dit kan soms voor frustrerende momenten zorgen, en de zin van het spelen met een Vibrator totaal wegnemen. Kijk eerst eens rustig rond op een website, en heb je wat meer lef, dan loop een keer een shop in?

 

Let vooral op de lengte van de Vibrator, kan je dit aan, probeer niet in één keer al te groot!

Bekijk een Vibrator altijd eerst goed als je deze wilt kopen. Bekijk ook de verpakking, of alles over dit artikel goed beschreven is. 

Staat er geen voldoende informatie op de verpakking vermeld, Laat deze dan liggen. Altijd belangrijk is dat de groote / lengte van de vibrator word vermeld, waar het van gemaakt is, welke batterijen er gebruikt moeten worden, het aantal vibraties ect ect. Hoe meer informatie over het artikel, hoe duidelijker het voor u als klant word, dus koop nooit iets overhaast! Ook al ben je een beginner in het gebruiken van een Vibrator, je wilt toch waar voor je geld als je bijv €35- of meer uitgeeft voor een artikel. 

Met de navigatie knoppen die hieronder worden weergegeven, gaat u naar enkele voorbeelden van Vibrators!

 

 

Geef de eerste keer nooit te veel geld uit voor een Vibrator!

Kijk, een Sextoy in huis hebben, kan alleen maar voor bijzondere momenten zorgen tijdens het samen zijn met een partner, maar kan ook heerlijk zijn om hier alleen mee aan de gang te gaan. Ben je een beetje handig, en houd je van experimenteren, dan kan jij al snel van een orgasme genieten. Ik zeg er wel bij kan, want niet iedereen krijgt zomaar een orgasme. Dit is met of zonder Vibrator soms een voorkomend probleem, dat je geen orgasme krijgt. Dit is iets waar wij het later zeker nog een keer over gaan hebben! Om terug te komen op een Vibrator, zeg ik...geef nooit te veel geld uit bij de aankoop van je eerste Vibrator. Je hebt al een hele leuke Vibrator voor de aantrekkelijke prijs van €39,95 , geef nooit in één keer te veel uit, want je weet echt niet of het bevalt als je deze jongen in je krijgt. Heb je een partner, dan merk je al snel dat het naar binnen gaan met een Vibrator totaal anders aanvoelt, dan als jou partner zijn Penis zal inbrengen in jou vagina. Neuken of penetreren met een Vibrator zijn twee verschillende dingen! 

 

Probeer het een eerste keer uit, en ontdek waar jou lichaam toe in staat is!

Ben je nog singel, zullen we maar zeggen, dan wil je ook wel eens ergens van genieten. Masturberen is ook heel gewoon. Maar ook als je een partner hebt, kan masturberen heel leuk en vooral opwindend zijn Het alleen zijn, en spelen met een Sexspeeltje kan ook heel lekker zijn, maar ook samen kan je er leuke, spannende dingen meedoen! Misschien moet je als eerste jou nieuwe aankoop voor het eerst alleen uitproberen. Als je dit doet, dan ontdek je al snel wat je lekker vind om te doen, en wat niet. Welke vibraties winden je op, krijg ik bijv pijn van de Vibrator. Als je een partner hebt, dan kan je hem hier later van op de hoogte brengen, wat je wel fijn vind en wat niet. Zo blijft het altijd binnen de grenzen, en kan je hier van genieten!

Wat wij zelf goede Vibrators vinden, zijn The Danny Dolphin Vibe, en The G-spot gino Paars! Deze kosten tussen de €35 en €40

 


Wij wensen jou succes met het aankopen van jou eerste Vibrator. Nog één TIP, gebruik nooit oplaadbare batterijen. Oplaadbare batterijen kunnen schade toedienen aan het toestel, maar het is ook wel eens zover gekomen dat de batterijen zijn ontploft!

Misschien ook een onderwerp waar wij later nog op gaan terug komen. Voor nu wensen wij u nogmaals succes!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.