Het Reinigen en onderhouden van jou Sextoys!

Gepubliceerd op 17 september 2018 om 22:36

 

Als je  geïnteresseerd bent in erotische artikelen, dan heb je vast en zeker wel iets in huis om jou sex leven nog spannender te maken dan dit al was. Een Sextoy kan als eerste een aanvulling zijn op jou sex leven, maar kan ook gebruikt worden bij zelfbevrediging als je als single door het leven gaat. Heb je een Vibrator, een Dildo. een vibratie eitje in huis, of iets anders dat je inwendig of uitwendig hebt gebruikt, dan moet je dit ook op een goede manier kunnen schoonmaken en onderhouden. Maar hoe doe je dit?

Het schoonmaken van een Sexspeeltje neemt niet echt veel tijd in beslag, eigenlijk is het simpel en snel gedaan. Begrijp goed, bacterién kunnen zich snel en gemakkelijk overal aan vastklampen en snel vermenigvuldigen. Dit geldt tevens voor bacterién op een Sexspeeltje, zoals een Vibrator, Love Egg, Dildo, enz enz. 

Sexspeeltjes reinigen, is niet even een Vibrator, Dildo ect ect onder de kraan afspoelen. Wie dit doet denkt er iets te gemakkelijk over. Afspoelen mag wel, maar dit is dan het begin. Gebruik naast dit een goede Toycleaner, waarmee je pas echt de Bacteriën dood. Maak nooit jou Sexspeeltjes schoon met bijv Azijn, of met water en zeep. Het laatste kan resten van zeep achterlaten, en zo bijvoorbeeld voor een flinke irritatie zorgen in de vagina, of aan de Clitoris. Wat wij zelf wel eens gehoord hebben is dat er mensen waren, die hun Sexspeeltjes in de vaatwasser plaatsen voor een reiniging. Nou, het spijt me wel..., maar dan zou ik nooit meer iets te drinken aannemen, wat in een glas is geserveerd, wat ook in de vaarwasser heeft gezeten. Ik moet er niet aan denken!!

Op sommige websites geven zij dit als een optie, om de sexspeeltjes in de vaatwasser te doen. Nou doe dit absoluut niet!! 

 

Nogmaals, als je er echt zeker van wilt zijn dat jou Sexspeeltjes goed schoon worden gemaakt, gebruik dan echt een Toycleaner. De naam zegt het al Toy Cleaner, een schoonmaakmiddel / reinigingsmiddel voor Sextoys. Deze Toycleaners ontsmetten alles op professionele wijze, en zorgen er voor dat deze klaar is voor gebruik. Wist je dat je het beste voor het eerste gebruik van een speeltje, ook deze kunt reinigen?, dit is beter voor het speeltje en voor jou. Of het nu om een vaginaal speeltje gaat of een anaal speeltje, het komt uit de fabriek, en net uit de verpakking. Als het uit de fabriek komt kan het zijn dat er altijd iets aan bepaalde stoffen op het product achter blijven. Dit haal je er dus voor gebruik van af, zodat je met een prima en schoon speeltjes aan de slag kunt gaan. Er zijn verschillende soorten Toycleaners te verkrijgen, en u kunt hier altijd op een demonstratie naar vragen. Succes!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.