Wie krijgt er vaker een Orgasme, is het de MAN of de VROUW!

Gepubliceerd op 30 september 2018 om 23:48

In de laatste jaren, is er steeds meer onderzoek gedaan, naar het krijgen van een orgasme. Krijgt zoals wij denken de vrouw vaker een orgasme?, of is het toch de Man!

 

Hoe zit het nu eigenlijk, wat verstaan ze nu eigenlijk onder een orgasme, en wie krijgt nu vaker een orgasme tijdens de seks, de man of de vrouw? Zoals velen onder ons zouden wij denken dat de vrouw eerder een orgasme krijgt. Dit betekent dat zij haar hoogtepunt bereikt tijdens het vrijen, of terwijl neuken en dan klaarkomt, wat ook wel een orgasme wordt genoemd.

 

Zoals eerder gezegd, is er de laatste tijd steeds meer onderzoek gedaan, wie er nu vaker tijdens de seks een orgasme krijgt ( Klaarkomt ), en uit onderzoek is toch echt gebleken dat de mannen vaker klaarkomen dan de vrouwen. Ze hebben ook onderzoek gedaan onder welke mannen dit voorkomt. Het blijkt echter dat dit gelijk bleef, of het nu om een homoseksueel, een biseksueel of een heteroseksueel gaat, ze blijken allemaal meer een orgasme te krijgen dan de vrouwen. Is het iets vervelends voor de vrouw?, en kan de vrouw hier iets aan doen?

 

Speeltjes, ik bedoel bijvoorbeeld een vibrator, of een Dildo, kunnen voor een extra stimulatie zorgen tijdens of bij de seks. Het gebruik hiervan kan er voor zorgen dat je eerder een Orgasme zal krijgen en vaker. Het is niet in eens dat de vrouw volgens onderzoeken  in de spotlights komt te staan, en dat deze in ene vaker dan de man een orgasme zal krijgen.

 

Wil je als vrouw, alleenstaand of getrouwd, dit maakt niet uit,..vaker genieten van een hoogtepunt, dan zijn er de afgelopen jaren zoveel Sexspeeltjes op de markt gekomen, waar je heel veel plezier uit kunt halen, zoals Vibrerende eitjes, Vibrators, Dildo's, Clt stimulators en nog veel meer. Ook zijn er genoeg boeken te verkrijgen hoe je eerder een orgasme zult verkrijgen, en intenser zullen zijn. Dit zal ook helpen bij vrouwen die moeite hebben bij het verkrijgen van een orgasme. Is dit echter een groot probleem dat je geen of zeer weinig een hoogtepunt bereikt?, dan kan je hier ook voor terecht bij jou huisarts. Hulp of informatie kan geen kwaad!

 

Nog even dit, nu we weten dat de mannen eerder een orgasme krijgen, moet je je eigen als vrouw zijnde niet hier voor schamen, dit is niet iets wat raar of abnormaal is. het is gewoon zo, en het verschild ook per persoon, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken!

 

Wij zullen later ons nog eens verdiepen in het mannelijke en vrouwelijke orgasme, hoe dit precies tot stand komt. Ook het klaarkomen kan per keer verschillen. Later meer hier over!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.