Hoe geef ik mijn vriend een geweldige blowjob?

Gepubliceerd op 11 juni 2019 om 22:50

Heel veel vrouwen willen hun partner een fijne blowjob of terwijl een goeie pijpbeurt geven, maar niet iedereen weet hoe dit moet. Ik zal proberen hier wat meer uitleg over te geven.

 

Er zijn heel veel vrouwen die zich zelf afvragen hoe zij hun partner op een goeie manier kunnen verwennen. Hier zijn natuurlijk verschillende manieren  voor te bedenken.

 

De vrouwen hebben het voornamelijk over het pijpen, van hun vriemdje, echtgenoot ect..ect.. Sommige vrouwen hebben dit nog nooit gedaan, om dat zij bang zijn een blunder te maken, of zich schamen hoe zij het doen. Ook zijn erbij die het niet durfen, omdat zij bang zijn om sperma in hun mond te krijgen. Eigenlijk is dat niet echt vies, maar je kan het ook anders opvangen, en hier een afspraak over maken door een teken te geven bij het klaarkomen. Maar eerst wat meer over het geven van een pijpbeurt!

 

Bij het Pijpen begin je net zo als bij het Neuken!,..met een voorspel.

Kijk...een vrouw moet in het algemeen eerst in de stemming komen, voordat zij echt opgewonden is geworden. Bij een man is het eigenlijk merendeels het zelfde. Begin niet meteen met het masseren van zijn penis, of hem direct te pijpen. Het kan dan wel eens met een sisser aflopen, omdat hij het helemaal niet lekker vind. Streel of kus hem eerst, bijv in zn nek, en ga dan richting zijn erozones. Zijn buik, liezen. Plaag hem eerst een beetje, en je zal zien dat hij in de stemming komt.

 

Zo, dit was de eerste stap, je zal nu wel zien dat hij inmiddels ook stijf is geworden, en nu kan je rustig beginnen met hem met je mond te masseren. Je hoeft niet direct te keer te gaan, maar gewoon relax te pijpen. Hoe?, pak zijn penis goed vast, masseer hem met je hand, en laat tevens je mond over zijn penis glijden. Het lekkerste voor jou vriend of partner is dus terwijl je hem aftrekt met je mond de zelfde beweging maakt, op en neer dus. Je begint rustig, en daarna voer je het tempo een beetje op!

 

Sommige mensen vinden pijpen smerig, maar er zijn ook andere manieren, bij sextoys!!

 

Het pijpen van de penis van jou vriend is niet echt moeilijk, maar zorg wel voor een afwisseling tijdens deze bezigheid. Gebruik jou fantasie, door de penis te likken met je tong. Je kan natuurlijk ook een keer zachtjes aan zijn penis zuigen, of zijn ballen. Probeer hem een keer helemaal in je mond te nemen, jou vriend raakt hier nog meer in de stemming door. je zal merken dat hij hier zeker op zal reageren. Je kan ook tijden het pijpen een massage olie met een smaakje aan zijn penis toevoegen. Voor hem zal dit een bijzonder gevoel geven, maar voor jou is dit ook erg lekker. Breng er variatie in.

 

Naast het pijpen, kan je ook zijn ballen een gevoel van stimulatie geven!

 

Als je zijn ballen ook van een lekker gevoel wil laten genieten?, doe dit dan op een zachte en vriendelijke manier. Ga je op zijn hollands gezegd grof te werk, dan kan het wel eens het einde van het fijne moment kunnen zijn! Je kan de ballen zachtjes masseren. Je kan er ook zachtjes aan likken, en zeker weten dat dit fijn voor hem zal zijn. Je kan ook met een beetje oefening zijn prostaat masseren, maar hier komen wij een andere keer op terug. Voor de afwisseling kan je ook zijn perineum masseren.

 

 

Jou partner af en toe aankijken hoe hij reageert op jou pijpkunst!

 

Wil je zien hoe hij reageert op jou pijpkunst, kijk hem dan regelmatig aan onder het pijpen. Je kan nu metten zien of hij het fijn vind, of dat je over moet gaan op een andere techniek. Vrouwen maken in het algemeen geluid, door te kreunen. Dit zal bij een goeie blowjob bij de mannen het zelfde zijn. Hoe meer geluidjes des te beter. Je weet dan echt dat het helemaal goed zit met jou pijpkunst aan jou vriend, man of partner!

 

Te ruig gedrag kan tot een NOT HAPPY END komen, en lopen hier bij weg!

 

Doe dit niet tijdens orale sex. Af te raden is zeker niet je tanden gebruiken tijdens het pijpen. Dit kan namelijk erge pijn veroorzaken. Harde zuigmomenten kan ook voor narigheid zorgen. Een penis is zeer gevoelig, dus dit kan een probleem zijn. het ligt helemaal aan jou om tot een goed einde te komen, met een grandioos happy end!

 

Ik hoop dat ik jou iets meer heb kunnen vertellen over het pijpen, en dat je hier mee iets gaat doen. In ieder geval  succes met het experimenteren op de penis van jou vriend!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.