Gastenboek!

Hoe was jou Party?, wil je hier iets over vertellen?

Laat dan hieronder een bericht voor ons achter, en wij zullen jou bericht spoedig plaatsen!

 

 

Schrijf of laat hier een bericht achter in ons Gastenboek!

Eerdere berichten van enkele van onze Gasten!

 

Lousianne Verbeek: 

Ijmuiden 

Wat een leuke interessante party afgelopen 10 Oktober 2014. Een party die wij niet vergeten en is overgenomen door de eigenaar zelf.

Nou jij mag blijven en we zijn heel blij met de nieuwe spulletjes. En we gaan het zeker nog een keer overdoen.

Een dikke + voor jullie!  Met vr.gr. Louisianne


Paula Hageman
Rotterdam

Wat hebben wij het naar ons zin gehad, en wat een leuke grappen tussendoor. Echt leuker konden wij het ons eigen niet voorstellen. En wat een groot assortiment!, het leek wel of er een winkel was leeggehaald. Iedereen was in ieder geval op onze party heel tevreden.En hebben we tegen de feestdagen een nieuwe groep met meiden onder elkaar, dan maken wij zeker weer een afspraak.  Nogmaals heel erg bedankt, en je hebt zeker bij vele van ons een stukje taboe doen laten verdwijnen!    Heel veel groetjes Paula.


Cheila 
Lelystad

Ik heb jullie mogen ontmoeten op de party bij Partyplayers te Lelystad. Dit in een iets andere vorm dan een normale party, maar vond het bijzonder interessant wat jullie daar allemaal bij jullie hadden. Ik denk dat vele het ook al leuk vonden om zo'n Ero-Voucher in ontvangst te mogen nemen. Mijn partner en ik zoals jullie misschien hebben gezien hebben een paar dagen later iets op de website besteld. Ook dit ziet er bijzonder mooi en strak uit. Om de prijs hoef je het niet te laten liggen. En een party, laten we zeker zoals wij op deze avond hebben besproken plaats vinden. Dit zal wel in 2016 zijn, aangezien we wel even de tijd willen nemen om een interessante en belangstellende groep bij elkaar te krijgen! Jullie mogen blijven!!  Groetjes en een knuffel Cheilla.

Roos
Breda

Wat een top avond, precies wat ik zeg, want ik heb er geen andere woorden voor. Interessant, Ondeugend, Prikkelend, Stimulerend, en veel humor tussendoor. Een echte aanrader voor iedereen die van plan is om ook eens zo'n avond te organiseren. Wij hadden hier echt veel aandacht voor, en wij hebben er zeker wat van opgestoken. Alles wordt goed uitgelegd en getoond, en je mag alles zelf bekijken en vasthouden. Ik ben zelf daarna nog even op de website gaan kijken, wat er nog meer beschikbaar is, om wat meer plezier uit je sexleven te halen. Eerlijk gezegd, ik had niet verwacht dat deze avond zo interessant zou zijn, en was echt een beetje bang. Ik ben blij dat ik dit heb mogen meemaken, en heb een paar leuke artikelen in huis gehaald. 
Groetjes en succes ( misschien tot ziens ) Roos xx

Meidengroep
Zaltbommel / 18 Mei 2018

Dit was gewoon leuk. We waren deze middag met 20 Dames aanwezig in het Café. De Eigenaar van het Café liet daar een Demonstratie plaats vinden. Interessant, dat was het zeker. Een bestelling onderweg. Lekker gedronken en gegeten, vooral ook veel gelachen, en heel veel informatie gekregen over alle soorten speeltjes. Later dit jaar ga ik nog zelf een Party organiseren bij mij thuis. Tot dan, en bedankt voor de leuke middag.
Groetjes Erica

Saila
Tennisclub Roermond / 1 Juni 2018

Hartelijk bedank voor alles. Het was een zeer leuke avond. Leuke spullen. En bedankt voor de groepskorting. Zie de bestelling wel verschijnen. Wij kunnen niet wachten! Groetjes Saila