Beste Vrienden en Vriendinnen,

 

Wij hebben na overleg een besluit genomen betreffende het Corona Virus.

Inverband met de groei van het Corona Virus, hebben wij al onze eerdere berichten verwijderd van deze pagina. Wij hadden gehoopt dat wij vanaf deze maand weer rustig aan konden opstarten met het geven van Party's / Demonstraties. Echter kunnen wij dit niet waarmaken, en moeten wij ons op dit ogenblik helemaal terug trekken met ons werk. Wij kunnen niet doen of er niets aan de hand is, en nemen echt geen enkel risico om besmet te raken met het Corona Virus op welke manier dan ook. Wij beschermen ons zelf, maar ook de mensen die bij ons een Demonstratie boeken. Wij hopen dat het over enkele maanden weer mogelijk is om voor u klaar te staan, en weer op weg te gaan naar een leuke avond vol leuke speeltjes.

 

Op dit moment geven wij aan dat wij zeker tot eind December 2020, geen Party's / Demonstraties kunnen geven, en dat wij hopen dat wij allen en u gezond zullen blijven, en wij volgend jaar weer bij u thuis of op locatie met onze party's kunnen staan. Wij kunnen u wel laten weten, dat wij nieuwe party's kunnen aannemen, en plaats laten vinden vanaf  JUNI, en in aangepaste vorm en regels. Er wordt altijd twee weken van te voren bekeken in wat voor situatie wij op dat moment leven, of alles op een veilige manier kan plaats vinden. Wij houden u op de hoogte, mocht er iets veranderen!

Stay Safe, Stay Healthy !!!

 

Wilt u meer weten over het corona virus, en op de hoogte blijven van het laatste nieuws, ga dan naar de volgende pagina:

 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19