Beste Vrienden en Vriendinnen,

 

Wij hebben na overleg een besluit genomen betreffende het Corona Virus.

De Party's die in de rest van de maand Maart zouden plaats vinden, hebben wij helaas allen moeten annuleren. Wij danken de mensen hiervoor voor hun begrip, en hebben deze allen een bloemetje toegestuurd. Deze groep mensen hebben wij aangeboden om later hun party te laten plaats vinden, wanneer het weer veilig is om contacten te maken. Zij mogen deze ook annuleren. Wij hebben gelukkig allen later dit jaar ingepland. Dit zal zijn in de maand Oktober, mits het virus geen problemen meer zal veroorzaken.

 

Update 27 Maart 2020:

U zag het misschien al aankomen, Al onze party's zijn voor de maand April ook allen afgezegd. Helaas voor die personen die bij ons een party hadden geboekt. De regels zijn helaas bijgesteld, en moeten ons daar aan houden. Wij kunnen geen risico nemen, dat door ons of wij door een ander met het virus te maken krijgen. Wij wensen iedereen sterkte in deze vreemde en moeilijk tijd. Alle mensen hebben persoonlijk een bericht van ons ontvangen die een party hadden gepland in de maand April. Hopelijk zien wij u snel en gezond op een nieuwe datum terug. Sterkte en Liefs ...Elloise!

 

Update 5 Mei 2020:

Beste allemaal,
Nog even het volgende,
Het ziet er toch echt naar uit dat het allemaal nog een geruime tijd gaat duren, voordat wij weer op pad kunnen gaan met onze demonstraties. Het is gewoon niet te doen, om op een locatie of thuis tussen iedereen in te staan en onze artikelen te demonstreren. Dit brengt enorme risico's met zich mee.U kunt bijv alvast uw party vastleggen, boek dan niet eerder een datum in de maand Oktober. Tegen deze tijd zal het waarschijnlijk weer mogelijk zijn in aangepaste vorm weer party's / demonstraties te gaan verzorgen!  Stay safe, stay Healthy, met andere woorden blijf gezond!!

 

Wij hopen dat wij later dit jaar gewoon weer op en veilige manier party's kunnen geven in Nederland en Belgié.     

Wij houden iedereen op de hoogte. Nieuwe party's voor de maand Oktober nemen wij gewoon aan. Wilt u meer weten over het corona virus, en op de hoogte blijven van het laatste nieuws, ga dan naar de volgende pagina:

 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19