Laatste Nieuws en Informatie!

 

12 Oktober 2017)

 

Vandaag hebben wij verschillende teksten aangepast en toegevoegd. Dit heeft voornamelijk plaats gevonden op de pagina " Vrijgezellen Party " omdat dit nog niet helemaal compleet hier op deze pagina stond vermeld. Het gedeelte wat is toegevoegd gaat voornamelijk over de mogelijkheden van geschenken, die meegenomen kunnen worden voor de vrijgezel. Ook enkele nieuwe afbeeldingen zijn hier aan toegevoegd, zo houden wij u allen op dehoogte van de mogelijkheden!


13 Oktober 2017)

 

Vandaag hebben wij tevens een Blog aan onze website toegevoegd. Op het blog van Erotische party trends elloise kunt u straks terecht voor allerlei informatie over producten, veranderingen, en interessante verhalen over en van Elloise. Wij nodigen u allen uit om dit in de gaten te houden, en op de hoogte te blijven van Elloise. Wij hebben op deze datum meteen een leuk bericht in ons blog geplaatst, iets waar wij met plezier op terug kijken!


 Januari 2018)

Beste Vrienden en Vriendinnen. Via deze weg willen wij u allen een heel Gelukkig, Gezond en Erotische nieuwjaar wensen. Een jaar met veel vreugde en mooie momenten die iedereen op zijn of haar manier zal beleven. Tot snel bij onze Party trends van Elloise!


4 januari 2018)

We hebben er vaak en meerdere malen over gesproken, maar telkens waren wij het hier intern niet met elkaar eens. Nu is het kwartje gevallen, althans als het kwartje nog in de omloop zou zijn geweest. Maar toch, een gezegde blijft een gezegde. Wij zijn het met elkaar eens, en er zal later dit jaar een webshop aan de website worden toegevoegd, zodat rechtstreeks diverse items gewoon hier besteld kunnen worden, zodat we niet onze klanten en party bezoekers hierna door moeten sturen naar een ander adres voor het bestellen van de artikelen. makkelijk of niet. Tot die tijd kan alles nog bij onze dochter maatschappy besteld worden. Wij komen hier nog op terug. met vr.groet Elloise


23 Februari 2018)
Wij krijgen net te horen dat de opening van onze webshop zal zijn op Zaterdag 10 Maart a.s Het assortiment zal niet alleen uit items bestaan die op onze party's gedemonstreerd worden, maar ook producten die wij van onze groothandel site in onze webshop hebben toegevoegd. Bij de opening zal nog niet alles van onze producten zichtbaar zijn, maar dit zal stapsgewijs worden uitgebreid. In ieder zal de webshop straks toegankelijk zal zijn voor het publiek!


Op zaterdag 24 Februari zal er voor het eerst een uitbreiding van ons assortiment te zien zijn op een party die op deze dag gepland staat. Ook in 2018 zullen er weer verschillende artikelen aan ons assortiment worden toegevoegd. Op deze party zullen de eerste nieuwe artikelen van dit jaar aan bod komen. 


Bent u ook nieuwsgierig waar ons assortiment uit bestaat?, reserveer dan ook een datum bij Elloise, en laat ook bij u thuis of op een door u aangegeven locatie een party plaats vinden!

Schroom u zelf niet, en pak meteen de telefoon voor het maken van een afspraak!

Hopelijk zien wij u later in 2018!


31 Mei 2018)

Een update in ons overzicht heeft plaats gevonden in het volgende. Er is besloten om het shop gedeelte van de website af te sluiten. Dit omdat het betaal systeem niet helemaal hier op functioneerde. Later komen wij terug met een plaats waar alles Online te bestellen valt. Hier zijn wij nog over aan het discussiëren. dat hier de juiste oplossing voor komt, dat is zeker.

 

Over het bestellen van artikelen kunt u altijd uw vragen kwijt op de Demonstratie avond zelf!


17 Juni 2018)

Elloise heeft iets nieuws aan aan haar Party / demonstraties toegevoegd. Op de aanvang van laatst genoemde hebben wij aan het eind van de middag of avond een loterij. Dit kan zijn door mee te doen, door een lot aan te kopen, maar het is ook mogelijk om GRATIS mee te doen met de Loterij. Dus u heeft twee kansen, om mee te dingen naar een mooie prijs. Op de dag van de Party / Demonstratie vertellen wij u graag over de mogelijkheden.

 

Mocht u hier zelf vragen over hebben, dan horen wij dit bij aanvang!


1 Februari 2019)

Februari maand / Introductie maand:

In de maand Februari 2019, zijn er weer een aantal nieuwe artikelen beschikbaar voor onze Party's / Demonstraties. Artikelen van hoge kwaliteit en waarde. In deze maand wanneer de nieuwe items worden getoond, zijn deze leverbaar tegen introductie prijzen. Laat deze kans zeker niet voorbij gaan, want dit kan behoorlijk schelen bij het bestellen van deze artikelen. Wie weet bij succes, pakken wij er nog een maand bij zoadat veel onder ons van dit kan mee profiteren. Aan de keuzes van deze artikelen zal het zeker niet liggen, en zal u lang van deze speeltjes van hoogwaardige kwaliteit kunnen genieten.


14 Maart 2020

Na enig overleg hebben wij besloten om de overige party's / Demonstraties van de maand maart, helaas te moeten annuleren. gelukkig hebben de meeste mensen hier begrip voor.

Wij nemen op dit moment liever geen risico om besmet te raken, of iemand te besmetten!

Wij gaan er op dit moment vanuit, dat wij de party's die in April gepland staan gewoon door kunnen laten gaan. Mocht het anders zijn, dan brengen wij iedereen op de hoogte!

Meer weten over de stand van zaken betreffende het Corona Virus? Ga dan naar deze pagina.

Op deze pagina kunt u tevens een update vinden van 27 Maart 2020 over de party's van de maand Mei 2020. Wij wensen u allen veel sterkte, en blijf a.u.b gezond. Liefs Els


6 Januari 2021

Hij is er, en staat Online!! Het heeft echt heel lang geduurd, maar eindelijk na zoveel discusie, is hij er dan toch gekomen, een echte Online webshop. Deze is weliswaar ontstaan door hulp van onze moeder maatschappij, maar toch, wij zijn blij dat wij nu bepaalde artikelen die ook op onze demonstraties te zien zijn, aan kunnen bieden via deze webshop. Ben je iemand die niet liever op een demonstratie aanwezig wil zijn, of zie je het niet zitten om zelf een party / demonstratie te boeken?, neem dan een kijkje op https://www.erosanne.nl  en maak uw keuze!