Meest Populaire en Best verkochte artikelen op onze Party's / Demonstraties!

Er zijn altijd artikelen die in trek zijn, bij heel veel mensen die een Party / Demonstratie van ons bijwonen. Op deze pagina tonen wij een overzicht,

van een aantal producten die op de meeste Party's / Demonstraties erg populair zijn onder het publiek van deze avond!

 

Danny Dolphin

De Danny Dolphin is een echte alround verwenner onder de Vibrators. Dit is niet zomaar een Vibrator, het is een Vibrator met een extra sterke motor die niet alleen voor de vibraties moet zorgen, maar ook voor het roterende gedeelte van deze jongeman. Het bijzondere van de Vibe is dat hij een vibrerende Clit stimulator heeft met maar liefst 7 verschillende functies. Je kan dit een beetje vergelijken met een vibrerend eitje die aan een vibrator is bevestigd. 7 vibratie patronen zullen er voor zorgen dat een orgasme wordt opgewekt, waardoor je eerder klaar zult komen. De schacht van de vibrator zelf heeft de mogelijkheid te roteren in twee verschillende standen, met 3 snelheden. Heeft stimulerende nopjes, en alles kan afzonderlijk gebruikt en ingesteld worden. Zo heeft u de mogelijkheid om tijden het gebruik lekker te kunnen experimenteren!

De Danny Dolphin is verkrijgbaar in de verfrissende kleur licht Blauw, wordt geleverd op een display, en is makkelijk in gebruik!


Smile Oplaadbare Oplegvibrator

Met deze vrouwelijke oplaadbare opleg vibrator kan jij eindelijk je clitoris gaan verwennen. De oplegger heeft een anatomische vormgeving dat perfect op het lichaam van de vrouw is afgestemd zodat de opleg vibrator precies jouw hotspots zal kunnen vinden. De 7 vibratie standen zijn makkelijk te bedienen met het push button systeem die onderaan het speeltje is aangegeven. 

Dit veelzijdige seksspeeltje is ontworpen voor het ultieme genot en indien gebruikt in combinatie, Shell en bullet vibe, krijg je een luxe lay-on clit wekkerkettingen voor de massale sensaties. 

In het kort: Touche vibe Rechargeable
Anatomisch perfect gevormde oplegvibrator die met zijn extra sterke 
7 vibratiemodi , te bedienen met een druk op de knop, uw intiemste 
plekjes stimuleert.  |  Kleur: rose.  |  Afmetingen: Lengte 12 cm, 5 cm breed. |  Oplaad via de bijgevoegde USB-kabel.


Crazy Bull Flora Mouth

Deze handige masturbator heeft het allemaal!  De lippen omsluiten je penis wellustig, en jij kunt er helemaal in...
Dit is een geweldige "deep trought"ervaring. De handige houder met zéér krachtige zuignap bevestig je op een goede plek, 
je buigt hem heel eenvoudig in de juiste hoek en draait hem vast.  Nu kan jouw heerlijke solomomentje beginnen! 
Je kan ervoor kiezen om de Lippen hands free te penetreren, maar je kan ook met één hand aan beide kanten van de houder knijpen zodat er binnenin de geribbelde en genopte sleeve meer druk ontstaat en de lippen strakker om je penis zit. 
Door al deze stimulatie zal een heftig orgasme niet al te lang op zich laten wachten. 
En na deze ene beurt zullen er gegarandeerd veel meer volgen.Als je glijmiddel wil gebruiken raden wij je aan om er eentje op waterbasis te kiezen. 
Na gebruik haal je de sleeve heel eenvoudig uit de houder om hem te reinigen, 
met wat warm water en een speciale toycleaner. 


Natuurlijk zijn dit maar enkele voorbeelden van populaire items die op de Party / Demonstratie voorbij zullen komen. Er zijn zoveel producten, en het blijft maar groeien en groeien. Komt het ene artikel op de tafel te liggen, dan staan er in het magazijn de andere artikelen al weer klaar voor hun entree!

Hieronder tonen wij nog enkele foto's van Party / Demonstratie artikelen, die vast en zeker ook meekomen naar jou Party!