Meer Informatie:

Een Erotische Home party:

Een Erotische Home Party kun je bij ons boeken voor overdag of voor in de avond. Samen met je vriendinnen kun je de leukste en ondeugendste speeltjes in jou opgegeven locatie ( meestal thuis ) rustig beoordelen. Party Elloise staat bekend om zijn ruime keuze in erotische artikelen, en zijn zeker betaalbaar voor iedereen. Deze zijn alle verkrijgbaar of bij ons te bestellen.  Wij geven Erotische Demonstraties in echt alle soorten Sexspeeltjes.

 

Hoe ziet de Home Party er uit:

Bij de Erotische Home Party's van Elloise zorg je voor een gezeldschap van 12 Dames / 12 Heren of 9 Koppels, en een plaats waar de party zal plaats vinden. Meestal zal dit de locatie zijn van de gastvrouw, maar dit kan ook op een vakantie adres zijn of een café die jullie voor de party hebben afgehuurd.

 

Wij tonen u het grootste assortiment van Nederland:

In overleg komt één van onze consulentes op de door u afgesproken tijd bij u langs, en zal aan u een groot assortiment aan erotische artikelen presenteren. Natuurlijk bestaat het assortiment niet alleen maar uit Sextoys, maar komen ook  leuke gadgets, glijmiddelen ect ect aan bod.

Zoals eerder vermeld betaalbaar, want er is ook al iets te verkrijgen voor een bijzonder klein prijsje!

 

Hoe lang duurt bij ons een party?:

Normaal gesproken duurt een party ongeveer 2 1/2 uur, dit hangt ook een beetje af hoe de avond verloopt, aan het gezeldschap van deze avond en de consulente. Mocht je weinig tijd hebben, dan kunnen wij van te voren iets afspreken, voordat wij deze avond of middag gaan plannen.

 

Wist u dat u ook uw vriend of partner kunt verrassen?, Wij hebben ook een klein assortiment speeltjes voor de Heren bij ons!

 

In welke omgeving zijn wij te boeken?: 

Normaal gesproken kunt u ons in heel Nederland boeken. Ook in een bepaald gedeelte van Belgie zijn wij beschikbaar. Het ligt er een beetje aan of onze consulente nog plaats heeft om op een locatie in Belgie een party te geven. In overleg kunnen wij bijna altijd voor een oplossing zorgen, zodat wij ook bij u een party kunnen verzorgen!

 

Voor welke gelegenheid kunt u ons boeken?:

Dit kan zijn voor een vriendinnenavond, een vrijgezellenfeest, verjaardag ect ect

Let op: Gaat het om een vrijgezellenfeest, verjaardag ect, dan zijn hier kosten aan verbonden!

Hier zijn verschillende opties voor mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen!

Wij presenteren alles met Liefde!

Wij hebben een zeer ruim assortiment!

De lekkerste massage olie met geur!

De beste Sexspeeltjes voor Hem!

De beste Sexspeeltjes voor Haar!