Met onze Sexspeeltjes zal jou Sexleven nooit gaan vervelen!

Voeg Sexspeeltjes toe voor extra stimulatie in jou relatie. | Wissel regelmatig van een Sextoy, zodat deze niet, of nooit gaan vervelen | Gebruik  de toys tijdens een heerlijk voorspel | Maar kunnen ook alleen gebruikt worden | wij demonstreren, een groot aantal verschillende artikelen op onze party's!

 

Hieronder kunt u enkele van de nieuwe artikelen bekijken die in 2019 voorbij zullen komen op onze demonstraties. Dit is slechts een kleine greep, want in de maand januari zullen er nog meerdere aan het assortiment worden toegevoegd. Love eggs, Vibrators, Champoos en voorverpakte lingerie setjes zullen vanaf heden op de demonstraties worden getoond. Ook kennis maken met de laatste speeltjes?, Maak dan nu een afspraak!!

 

Party Topper!!

'' Sperma Shampoo "

Het feest kan beginnen, dat wil zeggen als je het geschikte cadeau voor de jarige van de avond hebt meegenomen. In ieder geval is dit een geschikt cadeau voor elk feestje of party. Natuurlijk mag zo een fles shampoo bij jou zelf in de badkamer niet ontbreken.

Je zal zien dat iedereen lacht, wanneer je deze shampoofles met een grappig striplabel overhandigt ... De voedende witte shampoo is ideaal voor het haar van je hele lichaam en geeft een stimulerende effect en geur. 350 ml fles.

 

Party Topper!!

" Anal Shampoo "

Verras de gastheer op het volgende feest met deze bijzondere shampoo. De voedende bruine shampoo is niet zomaar een shampoo,maar een shampoo die ideaal is voor de anale verzorging. Tevens laat deze een zeer unieke stimulerende geur achter op de intieme anaal zones. De inhoud is maar liefst 350 ml per fles, en kan net zo vaak gebruikt worden indien nodig. Geen zin om hem cadeau te doen?, dan kan je hem lekker voor jezelf houden, en jou tot op de puntjes op anaal gebied verzorgen. Het leuke label brengt je van te voren al in de stemming van jou shower!

 

 

Tenga Eggs!!

Deze love eggs zijn om het makkelijk te houden wegwerp masturbators in een eivorm. Zes verschillende masturbators met verschillende masturbatie nopjes en vormen. Of u nu een gegroefde, een bezaaid, of één in golfvorm neemt, Er is altijd wel iets voor elke erotische wens. Elke 7 cm, Ø elastisch, geschikt voor elke penisomvang. 6 stuks in een doos. Inclusief smeermiddel.

De masturbator zorgt voor ongekend levendig resultaat, waar de man een heerlijk hoogtepunt door zal bereiken.

Tenga, de masturbator voor éénmalig gebruik!

 

 

Siliconen speeltje voor de veeleisende vrouw!
Vrouwen gaan hier van houden, de plezierzones gestimuleerd door het ergonomische ontwerp
• ... het huidvriendelijke materiaal is zacht voor de huid • ... de stille 7-traps vibratie kan worden geregeld door op een knop te drukken • ... Vibe Therapy laat niets te wensen over. Wat wil een VROUW nog meer? Sterke kleur en sterk ontwerp! Licht gebogen, met gegroefde schacht voor opwindende stimulatie. Rosa. ongeveer 23,5 cm lang, Ø 4 cm. Materiaal: siliconen, ABS. Batterijen: 2 x Mignon (AA) *
Dit model in verkrijgbaar in de kleur ROZE & WIT / Een luxe vibrator met een éénvoudige bediening!! Vibe Terapy.
 
 
 

Een Klein ei met een zeer groot effect! Veel plezier belooft dit kleine paarse Vibroei. Dankzij het prettige fluweelachtige oppervlak glijdt deze vanzelf naar zijn intieme bestemming die u daar zal verwennen met zijn spannende vibraties. In totaal zijn er 3 vibratie snelheden en 4 trillingen modi beschikbaar, en kunt u gemakkelijk bedienen door op een knop op de draadloze afstandsbediening aan te raken. Niet alleen thuis, maar ook tijdens het winkelen, in de bioscoop, tijdens het diner ...  Je kunt het ei gemakkelijk verwijderen door middel van een ophaaltape. Batterijen voor het Vibroei en afstandsbediening zijn al inbegrepen. Vibroei 6,5 cm lang, retourriem 9 cm lang, Ø max. 3,9 cm. Materiaal: siliconen, ABS met polyurethaanbekleding, ftalaat-vrij volgens EU-richtlijn 1907/2006 / EG.