Vrijgezellenfeest, vrijgezellen party, Erotisch vrijgezellenfeest!

 

Ook geven wij op verzoek vrijgezellenfeesten waar de vrijgezel op een leuke manier wordt uitgelegd hoe zij meer uit haar sexleven kan halen. De vrijgezel krijgt tevens een leuke attentie, waar zij na afloop meteen van kan gaan genieten.

 

 

Wil je een vrijgezellenavond boeken, dan vragen wij om met minimaal 12 personen aanwezig te zijn op deze party, dit is tevens het zelfde aantal wat wij vragen op een normale party ( demonstratie ) Mocht het zo zijn dat u niet aan dit aantal gasten komt, laat dit dan even aan ons weten, dan kunnen wij altijd nog even kijken wat er mogelijk is.

 

 

Ook worden er voor een vrijgezellenfeest kosten gerekend. Wij moeten zo en zo op deze dag ook onkosten maken, en omdat het om een vrijgezellenparty, meestal echt om een feestje gaat en de lol van deze dag. Zo blijft het ook nog een beetje aantrekkelijk voor de consulente die bij u langs komt deze avond.

Verder wordt het zeker een leuke avond waar nog lang over gesproken wordt!

 

 

Wil je meer weten, en krijg je al de kriebels om door ons een vrijgezelenparty te laten verzorgen, neem dan gerust even contact me ons op.

 

Natuurlijk kunnen er op speciaal verzoek vrijgezellen geschenken worden meegenomen voor de vrijgezel. Deze kunnen wij indien nodig feestelijk voor u laten inpakken, waarna u dit na overhandiging op de avond of middag aan de vrijgezel als geschenk van het vrijgezellen team kunt geven aan de vrijgezel.

 

Dit zal zeker bij de vrijgezel in de smaak vallen, op het moment dat zij meteen in de watten door jullie wordt gelegd.  Het nu moet het feest nog officieel gaan beginnen. dat de party een succes voor allen zal zijn dat is zeker. Ook een reden om contact te leggen met de Erotischepartytrends van Elloise!

 

Hiernaast hebben wij nog enkele opties aan geschenken voor u klaar staan. Misschien een tip voor uw vrijgezellenfeest?  Wie weet tot ziens!

 

Heb je speciale wensen voor een Vrijgezellenfeest / Party?, wil je bijvoorbeeld iets extra's doen voor de Vrijgezel, of wil je speciaal iets in laten pakken, dat jullie kado willen geven tijdens deze avond?, dan kan je dit altijd bespreken. Wie weet hebben wij wel een tip of oplossing hiervoor.